måndag 17 mars 2014

Effektiv dag

Från det att vi gick upp imorse så har det bara gått i ett. 
 Viggo började sin dag med att äta 2!! portioner gröt.
 Åkte till stallet, släppte ut hästar, mockade och gjorde i ordning stallen. Åkte hem och bytte om, körde till Vinslöv för att hämta Victoria som dagen till äran ville följa med och kolla på när Viggo simmade. 
 Viggo var aningens gladare idag, men visst fick vi höra hans fantastiskt skärande ton också... Dök 3 gånger, flöt runt i en bad-ring, simmade på mage och simmade på rygg. Snart så blir han nog förtjänt en baddare. 
 Efter badet körde vi tillbaka till Vinslöv och lämnade av Victoria igen som tog skjuts hem med pappa. 
 Därifrån körde vi till stallet igen för att ge hästarna em mat och se så alla mådde bra. Efter snabb besöket i stallet körde vi till dagis och hämtade Hampus, för att köra vidare till eko hallen och ta en fika. Sen hem igen och lämna tillbaka barnet och äta middag tillsammans med axel och Ida. Viggo åt morotssoppa! Gott tyckte han, kladdigt tyckte jag, och hans vita piké...(som inte alls är lika vit längre..)
 Nu är vi helt slut som artister. Viggo somnade i bilen på vägen hem, vilket tar ca 1 minut att köra, vilket innebär att han fortfarande har sina kläder på sig och förmodligen en blöja som skulle behöva bytas! 
 Imorgon blir det en lite lugnare dag. Om vädret inte håller vad det lovar och regnet håller sig borta så tänkte jag låna en häst och skutta runt på. Sen på eftermiddagen kommer kusinerna Hilding och Helmer på besök! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar