söndag 7 juni 2015

Freaky friday.

Här ligger vi tre styckna i soffan, mer eller mindre sovandes efter en helg som inneburit roligheter, galenskap, bröllop och kalas. 
I fredags sken solen, så jag och Johan festade till det med att spänna för fyrspannet framför bröllopsvagnen och körde till Gnesta. Första stopp blev dagiset Videungarna där Johan skulle fixa en värmepump. Väl på plats fick ena förlöparen för sig att trampa av sig en sko. Och med en super hovslagare som vi har, så var han snabbt på plats och kunde slå på den igen, medan jag höll hästarna och Johan fixade värmepump. Det gäller att vara effektiv. 
Därefter fortsatte fredagsturen till glasskiosken där vi köpte vars en glass. 

På kvällen åkte vi till Gnesta igen fast denna gången i bil för att kolla på marknadsloppet som barnen Dengg skulle springa. 


I igår (som egentligen är min lediga dag) skulle vi köra bröllop, så det blev en tur genom Gnesta igen med fyrspann och bröllopsvagnen.

Igår efter bröllop blev det fest. Men inte bröllopsfest för vår del. Utan vi gick på Gnestadagarna och dansade. Väldigt roligt och mycket trevligt! 

Idag var det kalas igen. Fast i något lugnare slag. Calle kusin fyller 15 och bjöd på frukostfika. Så efter lite arbete i stallet i morse (efter inte så många timmars sömn...) så körde vi till Stockholm och firade honom. 
Nu är vi hemma igen, stall och hästar är klart, och vi är tre slagna hjältar som ligger här i soffan efter en väldigt händelserik helg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar