fredag 10 juli 2009

Semester.

Sitter i Billeberga nu hos mina förädrar, kom hem igår. Ganska skönt. Är ledig till på Måndag, kanske Tisdag. Stack in till stan i går med lilla syster för att inviga Landskrona Karnevalen. Gick runder och kollade på folk, vilket vi kom fram till att vi var väldigt bra på. Delade på en langos, och köpta godisremmar :). Trevligt.

Idag vaknade jag halv elva (!), vilket inte har hänt de närmsta månaderna. Åt frukost med familjen, och stack sedan till Center Syd med mamma för at fixa lite saker som stod på "to do" listan. Svenne fyller år idag så Therese och Fredrik kommer och bjuder på tårta i efter middag. Sedan blir det fest i Osbyholm ikväll för Sophie och hennes pojkvän. Kul!

Kom hem från Aachen i Måndags! Vilken tävling. Hade riktigt kul där faktiskt. Ingen turbolens i teamet, och jag och Elin fungerade jätte bra ihop. Så det ska vara med andra ord. Är en väldigt krävande tävling för både oss och hästarna. Det börjar redan på Tisdagen då alla 4-spann körde en kadrilj på invigningen. Riktigt tufft att se. Onsdagen, vetcheck och dressyr. Torsdag, Dressyr. Fredag, Jacht um Punkte och Jump and Drive. Lördag maraton, och Söndag presicion. Ett ganska speckat schema med andra ord! Men riktigt roligt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar