lördag 9 juli 2011

Bröllop för hela slanten.

Idag har det varit bröllop i Dalby, brudparet valde att åka 4spann med Axel, så vi lastade och åkte dit, och färdade dem mellan Dalby och Staffanstorp! Långt, japp! Med väldigt duktiga men trötta hästar tog vi oss mellan på ca 1 timme. Mest stolt är jag över AlCapone (6 årig hingst) som gick sitt första bröllop, och genomförde det helt galant och utan några misstag! Duktig häst!! Såklart skötte sig dem andra tre också! Vad annars!!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa + några släcktingar som har varit flitiga och haft en "fixar dag" här på gården! Är hemma för att gratulera pappa som fyllde år igår, hämta lite kläder och skor som glömdes förra gången, och lämna min stora kärlek Sune eftersom att vi åker imorgon!!

Vid den här tiden imorgon sitter vi i lastbilen, förmodligen så sover jag, och vi är på väg mot tyskland och aachen. Två hela och full speckade veckor ska vi vara i väg och vi hoppas såklart på fint väder (inte för varmt bara), och bra resultat! Skönt att komma hemifrån gården ett tag och tänka på annat är bara allt "vardagliga" man annars måste göra. Det är tufft att vara på tävling fast att det är 10 hästar mindre att ta hand om, men en sak är säker! Trött blir man! Men roligt är det...

Eftersom att vi åker iväg nu och kommer hem igen den 25 juli, så blir det inget skrivande vare sig här eller på facebook, så skicka sms i fall det är något akut :)! Och gärna INGA mms!!! Min telefon räkning blir oroväckande hög av att ta emot sådana! Resultat och om hur vi har haft det kommer alltså att rapporteras när vi kommit hem igen!

Ha det bra allihopa, så hörs vi igen om ca 2 veckor :)

Puss&Kram Christine o Sune

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar