söndag 31 juli 2011

Sisten hem är en bananfluga!

Var tar tiden ivägen eggentligen? Nu har denna helgen också gått...

I Fredags hämtade Axel Kinney och Pumba i Billeberga för att dem ska göra en snabbb visit i Kristianstad ett par dagar. Pumba som aldrig har åkt lastbil förut gick upp som om han inte gjort något annat, och stod snällt hela resan. Nu går han i hagen med dem stora hästarna och står i en box med halm upp till magen (vilket egentligen inte är så svårt för hans del). Han verkar trivas med livet!

Igår åkte vi till Bollerup med 4 hästar för att förverkliga ett Bröllop med ett 4spann. Demi, Freja, Mongo och Fenix fick agera bröllops hästar, och alla skötte sig exenplariskt!! Duktiga hästar.

Idag är det redan söndag, och inget spännande som inte brukar hända har hänt. Gjorde stallen imorse, och för och eftermiddag har spenderats med att motionera hästar. Tiden går alldeles för fort.

Imorgon jobbar Axel, så jag blir själv i stallet ett tag och får fixa på egen hand. Efter frukost beger jag mig till Åhus för att fixa till håret hos Amanda. Imorgon blir det endast färgning, åt det lite mörkare hållet än vad det är nu. Ljusare ska det nog inte bli...
Sen när Axel kommer hem ska vi köra ett 4spann!

... och så var det ännu en ny vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar