tisdag 25 december 2012

Julafton

Jul, jul, strålande jul... Så var även denna julafton förbi. All denna hysteri och stress runt alla julklappar och julmat har passerat och det råder lugn bland hus och alla barn igen!
För mig började julafton med en dag på Bollerup med alla hästar. Även dem behöver ju få komma ut och in och få mockat och mat.
Men eftersom det var julafton så slutade vi lite tidigare så vi kunde få komma hem till släkt och vänner. Kalle anka och glögg, julmiddag, tomten och julklappsutdelning, julgodis och paketleken.. Allt som hör julen till!

Idag är det verkligen en dagen efter julafton dag. Malin och kusinerna är här. Carolin och Maggie också. Och alla sitter här i soffan i sin onepiece! Julmat till middag och Jul med Astrid Lindgren på tv... Det är mys i vårt hus!
Imorgon ringer klockan tiiidigt. Det är jobb på Bollerup som väntar och det är det fram till den 31 nu. Jag tar vara på dem sista lediga timmarna med familjen.

God annandag jul! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar