tisdag 21 oktober 2014

Viggos första födelsedag.

Ja... Det blir ju aldrig som man har tänkt sig! 
Min tanke inför denna dag var:
Sova länge! Vakna och sjunga för Viggo. Öppna paket, äta frukost i lugn och ro. Åka och leka på randiz lekland. Äta pannkakor till lunch. Fika go-fika. Och bara ha det allmänt roligt och bra hela dagen. 
Det blev inte riktigt så.
06.20- Viggo vaknar, hysterisk! Tar ca 5 minuter att lugna ner han. Han skulle inte somna om. Så det fick bli present öppning. 
Han skulle absolut inte ha någon frukost. Nä, då vägra han öppna munnen eller bara protestera. 
Jag fick i alla fall dricka mitt kaffe, eller halva koppen i alla fall. För då hörs det en duns ifrån sovrummet, och därefter ett skrik. Då har Viggo lyckats välta den stora spegeln jag har stående på golvet som sitter på en träskiva, som är ganska tung, och lyckats klämma ena foten under den. Slutresultat: blå och svullen fot. 
Vi åkte till barbacka (blev inget randiz lekland) och träffade Alfred och Ulrika. 
Till lunch gick vi till ett lunchställe bredvid barbacka (blev alltså inga pannkakor till lunch heller), och då hade Viggo vare sig ätit något eller sovit under fm, så det blev givetvis ett bryt ihop där... 
Hem och få han i säng!
När han vaknade igen åkte vi till Ulrikas föräldrar och Viggo fick fortsätta leka med Alfred och vi fikade. Det blev alltså ingen go-fika för Viggo heller, utan ett glas nyponsoppa. 
Nu är vi hemma igen, och äntligen så fick han ätit pannkakorna gjort till honom! Så två pannkakor till middag, och nu leker han med sina verktyg han fick imorse. 
Man kan sammanfatta dagen att den inte alls blev som jag tänkt mig. 
Det bästa av allt är att han förmodligen inte kommer komma ihåg hur hans 1års dag blev. 
Men tänk att det redan gått ett år sedan... 2013-10-21 kl 10.27 kom det ut en 50 cm lång och 3985g tung, vad som skulle bli - världens finaste Viggo. 





2 kommentarer:

  1. Ja, världens finaste Viggo 😍❤️💗💚

    SvaraRadera
  2. Grattis till den finaste och absolut bästa killen på födelsedagen ♥️ Du kommer få många fler bra födelsedagar du kommer minnas.

    SvaraRadera