tisdag 28 oktober 2014

Vilken härlig dag.

Den 28 oktober. Dagen då Viggo var beräknad.. Men så blev det inte. 

Vilken härlig dag vi har haft. Vaknade imorse och hade för ovanlighetens skull en bra känsla i kroppen. Solen sken utanför fönstret, och tanken: vi måste hitta på något, kom fram. 
På med kläder, på med kaffe, äta frukost, ringa Ulrika, och iväg! 
Vi körde en favorit i repris. Bäckaskog slott. Denna gången bytte vi ut kameran mot fika, och det gick minst lika bra. Två timmar på en picknick filt, två barn, två mammor och en hund, hur mysigt som helst. 
 Där efter blev det legeved. Där bor Ulrikas föräldrar, och det är även där hon har sina hästar. 
Blev en runda med barnen i vagnarna så dem kunde sova medans vi hjälptes åt i stallet, sedan red Ulrika och jag och grabbarna lekte i trädgården. 
 Sen blev det stan. En snabbis! Ulrika skulle byta en sak.. Men det var också mysigt. Att gå i stan på kvällen hör inte till vanligheterna, men vi kom väl fram till att det fick vi göra om...fast utan barnvagnar...
 Maxi nästa! Sen Vä, hem till Alfred och Ulrika som skulle ha varit ensamma hemma om inte vi följt med dit. God middag och glada barn. Kan man begära mer? 
 Vi kom hem för bara en stund sedan, men vilken härlig dag vi har haft. Man får passa på att njuta. För detta är sista veckan innan dagis börjar. 
Var blev det här året av?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar