måndag 3 augusti 2015

Plötsligt händer det.

Då var vi hemkomna från Varberg. Där har vitillbringat helgen för att tävla mot tre andra spann, och köra sponsorerna till varbergs Summer horseshow i en parad med massa ekipage. Vi slutade på en fjärde plats båda gångerna i tävlingen, och paraden gick fin fint, och hästarna skötte sig fint. 

Idag var det slut på Viggos sommarlov, och han fick åka till dagis i morse. Men det verkade inte vara några problem
för honom stt vara tillbaka igen. Han gick direkt in och började leka. 


I eftermiddags hände det som man bara trott händer i Norrland. Vargen kom förbi precis utanför hästhagen. Lite små läskigt när dem kommer så nära, fast fortfarande lite spännande att ha fått se en vild varg på riktigt, och inte bara på Skansen. 
Men vi hoppas ju förstås på att den vandrar vidare och inte stannar kvar här hos oss på Borgs tillsammans med alla våra hästar/hundar och barn. 
Ikväll har vi varit på cirkus Wiktoria här i Gnesta. Viggos första gång, och det gjorde han med bravur. 2 timmar långt uppträdande, men med clowner, getter och kameler och en hel del popcorn så lyckades han hålla dig ganska underhållande under hela tiden. 
Helgen är över, Varberg är över, vargen har förhoppningsvis vandrat vidare och cirkusen är slut. Dax att gå och lägga sig med andra ord, efter en rätt så händelserik dag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar