torsdag 30 juli 2015

Fullrulle igen.

Man hinner inte mer än hem från semestern innan nästa grej tar fart. Men för att backa bandet lite.... 
Gotland. Vi kom hem, trots allt :-) 
Körde direkt till Skåne för att träffa världens bästa Viggo, och Sune förstås. Tog det lugnt på söndagen, mös och umgicks med familjen, familjen Bergström och Farmor kom på besök och fikade lite. 
I måndags innan vi satte oss i bilen för att åka tillbaka till Gnesta, bjöd vi mamma/mormor pappa/morfar, Carolin, Maggie och Mattias på lunch som tack för all passning av barn och hund. Victoria kom också dit och höll oss sällskap. 
Detta är sista veckan på Viggos sommarlov, sen börjar dagis igen. Så han har fått praktisera med mig i stallet och gjort det med bravur. Även om man får höra "mamma" 700 gånger var tionde minut, så är han en stjärna att ha och göra med. Helt enkelt: världen bästa Viggo. Vi har fodrat och mockat, släppt ut och in hästar, longerat och tömköra och fixat och donat i stallet. 
Idag har vi packat och tvättat hästar för fullt för imorgon åker vi till Varberg med familjen Dengg och sex hästar för en uppvisning på en horseshow. Full fart hela helgen med både hästar och barn alltså. Men det är väl så det ska vara?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar