fredag 6 april 2012

(Fram)Tiden.

Dagarna går, tiden bara rinner iväg, och vissa dagar/veckor är roligare än andra. Det är redan påsk, och snart har halva detta året också gått känns det som. Desstu mer vi närmar oss sommaren, ju mer inser jag att den inte kommer se ut som som dem andra sommrarna gjort. Antar att även denna gången får tiden avgöra hur den kommer se ut. Sommaren, hösten, nästa år!? Suck. Måste allt vara så olkart, och måste det gå så fort.
Har fått lära mig att ta en dag i taget. Nu är det Påsk, och det firar vi i Billeberga, med delar av familjen och med moster och kusiner från Glumslöv. Grillning, äggrullning, och gömda påskägg... precis som det var när vi var små och firade påsk hos kusinerna Bergström. Vi var hemma hos farmor och farfar och ritade teckningar osm vi sedan gick runt i kvarteret och delade ut, och för det fick vi en peng eller en godis bit. Numera får man inte ens ett påskägg längre...och jag som gillar godis...
Nästa vecka ska det hinnas med en hel del. Det är Ullared, Arbetsförmedlingen, dop och ev en tur till Tomas och Annika i Båstad. Börjar förstå pensionärerna nu. Lediga dagar är väldigt lätt att fylla!!

Men innan nästa vecka kommer och tiden än en gång rusat iväg, så njuter vi av syskonbarnen och påsken här i Billeberga!

Glad påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar