onsdag 31 oktober 2012

Sista oktober

Så har denna månaden också gått. Alldeles snart blir man 23, kort därefter sitter man i blåhallen tillsammans med drottningen och ett 100tal människor inom hästvärlden för att kanske hyllas som årets Hästskötare. Bara knappt en månad efter det kommer tomten och det har blivit julafton, och veckan därpå går det över till 2013!! Vart tog detta året vägen?!
men idag är det trotsallt fortfarande oktober, och jag har varit i Landskrona större delen av dagen. Började med ett besök på arbetsförmedlingen klockan 10, för information om att arbeta i utlandet. Därefter körde jag till Therese och fikade. Det blev en snabb fika för att hinna med att hämta fabian på dagis för att sen möta upp Victoria och mamma hos gamlemormor. Det blev en påhälsning på nästan 2 timmar, men efter det begav vi oss till Billeberga. Mellis, lek och middag, och nu sover barnet gott. Själv avslutade jag denna sista oktober med rosa bandet galan på tv.

God natt! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar