söndag 19 juli 2015

På väg hem igen efter två veckor.

Innan vi gav oss iväg på denna resan kändes två veckor väldigt länge. Nu sitter vi här i lastbilen någonstans i Holland och är på väg hem igen. Och denna resan har väl inte varit den mest spikraka... 
Tjeckien bjöd på oväder utan dess like. En häst som spårade ut i dressyren som resulterade i 81 straff och inte den bästa rundan i precisionen. 
Vi laddade om och åkte vidare till beekbergen i Holland, och även där visade det sig att det skulle gå sådär i dressyren. En av hästarna drar av sig huvudlaget mitt under dressyren och ett litet kaos uppstår innan Tomas, Fredrik och Chardon kommer till undsättning och hjälper oss att få på huvudlaget igen.  Tyvärr blev hästen lite väl uppstressad efter händelsen och resten av programmet blev inget vidare och det slutade på 75 straff. 

Maraton kändes toppen i hinder 1-4. Följasamt, hästarna lyssnade och vägarna vi valt kändes hur bra som helst. 
Men i hinder 5,6,7 fick vi vänta på ekipaget som startade före oss som va inne i dem hinderna när vi skulle in, vilket resulterade i att våra hästar laddade ur och Johan tappade koncentrationen. 


Ösregn idag, och precision. Det blev två bollar ner och lite tidsfel, men hästarna var toppen och det blev en fin runda oavsett straffen vi fick. 
Summa sumarum: inga superduperbra resultat, men ett par rundor förutom dressyrerna ska vi vara väldigt nöja över ändå. 
Nu ska det bli väldigt skönt att få komma hem igen, ladda om, åka till Gotland på Stockholms veckan, och sen hem till Skåne och familjen. Saknaden av mitt busfrö och Sune börjar bli rätt så stor nu. Och tacksamheten för alla ni som hjälpt Mog att ta hand om dem under dessa veckorna är obeskrivlig! Tusen tack! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar