onsdag 18 november 2015

Hit och dit och fram och tillbaka.

När vet man om det är effektivitet eller bara väldigt stressigt och man måste hinna med så mycket som möjligt på kort tid?
Vissa dagar hinner man knappt gå på toa, eller svara i telefonen, för att man är på språng hela tiden. Idag var en sådan dag! 
Klockan ringer 06.00. Ut i stallet, fodra, byta vatten och täcke. In och väcka barn, åka till dagis, tillbaka igen, släppa ut några av hästarna, mocka, göra vid 4 hästar som ska gå i spann. Köra fyrspann. Göra vid dem och släppa ut dem i hagen, fortsätta göra klart i stallet, strö, sopa och göra höpåsar. Fodra och fylla på vatten i lösdriften. Ge lunch hö till hästarna i hagen. Åka till frisören på lunchen, handla lunch, tillbaka igen. Äta samtidigt som man putsar alla selar. Ta in och tvätta fyra hästar, få med tre hästar till skritten, göra vid hästar, fodra 16.30 hämta Viggo på dagis, tillbaka igen. Packa, städa undan, byta täcke på hästarna, fylla vatten 17.30 in och laga mat, äta, duscha, packa, städa undan, lägga barn. SOFFAN! 
Åter till frågan. Kan man kalla sig effektiv, eller väldigt stressad? 
Vilket fall som. Jag gillar något lugnare dagar...

1 kommentar:

  1. Du är jätteduktig! Unna dej en lugn stund varje kväll och läs en saga med lillkillen! Det blir mysigt och rogivande för båda och gör att mammahjärtat mår bra. För som mamma känner man ju ofta att man inte hinner med och räcker till. ☺

    SvaraRadera