söndag 31 januari 2016

One weekend in London.

Från Gatwick till Heathrow. Bara tanken av att vi hade kunnat vara i Stockholm nu, gör en lite sådär lagom irriterad. Vi missade flyget! 
Men innan den lilla detaljen uppstod har vi ju såklart haft en grymt bra helg här i London. Vad annars?
 
Dag 1. 
07.00 tog vi flyget från Arlanda efter en dyr frukost, glada och förväntans fulla inför vad som komma skall i London. Jag som flygrädd klarade mig ganska bra både under, efter och uppe i luften. Tänk om det är dit upp man kommer efter döden, känns ganska okej då. 
När vi kommit fram till London Victoria fick det bli en tur till stan innan det var dax för incheckning på hotellet London Hilton on Park Lane. Waow, som Viggo hade sagt. Vilket hotell! Efter incheckning blev det fix och don och lite dricka på hotellet för att ladda upp inför kvällen tillsammans med oooaw (out of office after work). What a night! Woaw faktor på det med!
Den kvällen var vi både snygga, entreprenörer och toppmodeller. Och kul hade vi. 
Dam och herr toaletter. Så att man inte missar vad som är vad... 

Dag 2. 
Ännu en waow situation uppstod när vi kom ner till frukosten. Den bästa någonsin. Där fanns ALLT. Och lite till. Efter den rejäla måltiden bestämde vi oss för att vi var tvungna att ut och röra på oss. Så vad passade inte bättre än en shoppingtur på Oxfordstreet. 
Ett antal timmar senare begav vi oss tillbaka till hotellet igen, tog vars ett bad och laddade upp för ännu en väldigt lyckad kväll. 
Jag säger bara: Ramusake! 

Dag 3, och den sista. 
Efter ännu en waow-frukost, en glad hälsning till städerskan och ett förväl till hotellet och ett konstaterande att England har sju olika sorters mynt, senare begav vi oss till Gatwick för att ta flyget hem till Stockholm igen. Men! Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig... 
Strul med tåget till flygplatsen vilket resulterade i att vi kom FEM (5) minuter försent för incheckning. Känslan som uppstår är att man inte vet om man ska skratta eller gråta. 
Vi valde inget av det utan bokade istället en ny biljett hem, som skulle gå ifrån Heathrow, vilket innebär att nu sitter vi här, i Heathrow, och väntar på flyget som (förhoppningsvis) ska ta oss hem igen. Men vi är glada ändå, för allt som har hänt under helgen väger hundra gånger över ett missat flyg. 
London. We will be back! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar