måndag 16 maj 2016

Tre veckor senare...

Äntligen! Borta bra men hemma bäst! Nu är vi alldeles snart i skåneland, och ska övernatta hos Fredrik i Flyinge innan vi kör den sista biten mot Stockholm. 
Det har varit en blöt och solig vecka i England, med blandade resultat. Men stämningen har varit på topp, och hästarna har kämpat på, och det är huvudsaken. 

 
Vi som representerade Sverige i England var; Johan, Fredrik Persson och Fredrik Rahm (ponny). 


Stora arenan. Royal windsor horse show. 


Dem två första dagarna bjöd på regn, ännu mera regn och lera upp till knäna. 


Efter regn kommer solsken. Dressyren bjöd på sol, och 68 straff. 


Tre av Johans hästar är ifrån England, och var och varannan människa vet exakt vilka dem är. En av dem: Sam, eller Sam Brown som dem kallar honom är favoriten hos dem flesta. Deras förra ägares dotter kom dit för att få krama om just hennes favorit, Sam Brown. 


Vilket maraton vi körde! Med mig och Peter (Johans bästa kompis) som groomar, och världens bästa kolleger framtill så kan det bara bli bättre och bättre. Lite finlir pch lite snabbare i hinderna så är vi snart med i toppen. 


Precisionen gick också bra. En boll trillade ner och lite tidsfel, men vem har sagt att det ska vara enkelt? Här kör jag hästarna åt Johan medan han spanade in dem andra ekipagen. 


Är man i Windsor, blir det lätt lite shopping. Givetvis ska Viggo få nya ridkläder! 


Med i England hade vi Peter och Bissi som har varit världens bästa på att hjälpa till med allt som behövts. Åsa, Peters fru kom över till helgen tillsammans med Viktoria, Johans fru, och hjälpte till även dem och stod för glada tillrop när vi körde. 


Resan hemåt startade vid 21.00 igår, söndag. Vi stannade till på ett ställe i Tyskland innan idag och lastade ut hästarna så dem fick sträcka på benen och få vila ett par timmar. 




Dem passade även på att rulla sig i ridhuset. 


Världens bästa kolleger! 
Guus, Billy, Sam, Mambo, Stella. 

Stort tack till alla där hemma som tagit hand om hund, katt och barn medan jag varit iväg. Nu är GULD värda! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar