lördag 29 mars 2014

Dax att ställa fram...

Idag hade jag tänkt att det skulle vara en ledig dag. En ledig dag känns nästan dumt att säga när man är mammaledig, men jag hade i alla fall tänkt mig att jag och mina pågar inte skulle göra särskilt mycket alls. Kanske åkt och handlat lite fina blommor och planterat på trappen. Annars inget! 
 Det blev inte så! 
Klockan 7 imorse tyckte Viggo det var en fin idé att vakna. Jag kunde inte alls hålla med och lyckades få klockan att bli 07.40 innan vi gick upp. När klockan var strax efter 9, hade vi ätit frukost, Viggo badat, jag duschat, dammsugat, torkar golvet, dammtorkat, vattnat blommorna, tvättat en maskin tvätt, och Viggo hunnit somna in i sin fm vila! Och som sagt, klockan var då bara strax efter 9!! 
 Min planerade dag fortsatte med att inte bli som jag planerat eftersom jag fick passa Hampus hela dagen också. Så det blev lek i trädgården, lunch ute, glass på eko hallen, och en runda upp på dagis och kolla till alla djuren och gunga lite... 
 Klockan 19 kom vi hem igen, och har inte alla gjort ingenting eller köpt blommor. Bättre lycka imorgon kanske. 
 Fast trots ändrade planer blev ju denna dagen rätt så bra ändå. 


Earth hour har jag inte lyckas hjälpa till något med... Lamporna tända och tvn på... Men ställt om klockan det har jag! Så om Viggo nu får för sig att vakna klockan 7 imorgon igen enligt honom, så visar åtminstone klockan på 8 👍. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar