söndag 7 augusti 2011

Farmor fyller 80!

... och givetvis firade vi detta genom att hitta på en del roliga saker under dagen! Det började med en träff hos familjen Bergström klockan 10.30, så att alla som skulle vara med skulle bli informerade av dagens händelser, då det är faster Pia som hittat på allt.
Sedan begav sig tjejerna, det vill säga, Jag, mamma, Carolin, Maggie, Therese, Victoria, Pia och Kajsa till farmor för att överraska henne. Vi hämtade upp henne, och begav oss vidare till Råå. Där tog vi fram picknick filten och fika för att avnjuta en stund i solen nere på stranden.
När alla var mätta och belåtna gick vi vidare till ett spa där vi skulle spendera ett par timmar för valfri behandlíng. Jag valde avkopplande helkroppsmassage i 40 minuter! Skööönt!!
När alla var nöjda, och få det vi förtjänade, körde vi tillbaka till Billeberga där pappa, mats, Philip, Fredrik, pontus och Fabian väntade, tillsammans med Farmors alla vänner. Vi åt smörgåstårta och prinsesstårta, sjöng en sång på danska med tomtebloss tända och gratulerade Farmor så mycket på hennes 80 årsdag!!

Firandet fortsätter sedan nästa vecka, då jag, mamma och pappa åker till Danmark där farmor och farfar har lånat ett hus, som vi ska tillbringa ett par nätter i!
Min första semester någonsin!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar