måndag 13 juni 2011

Ny vecka igen.

Veckan som varit och hlgen har susat förbi som vanligt, men det blev ju en dag mindre när måndagen sållades bort som en röd dag då Sveriges Nationaldag vankades. Tisdagen börjades på Albanskolan med en massa barn och fröknar överallt pga brand på dagis. Men trots allt tog vi iss igenom veckan uan problem, och helgen kom till sin fulla rätt.
Jag och Sune packade som vantlgt väskan och åkte till Kristianstad för att spändera helgen där då det var uträknat att komma barn den 10:e. Men tji fick vi, inget barn kom, och vi fick jobba på som vanligt ändå.
Det har blivit en hel del 4spann körda av olika slag, men även några par. Jag har ridit och longerat några och en Bröllopskörning klämmde vi in på Lördags eftermiddagen också! Passade på att tömma lastbilen och tvätta upp det mesta som vi hade med oss till Ungern nu när jag ändå befann mig på gårdsplanen, så är allt det klart till nästa gång vi åker.

Idag, måndag, blir det åter igen dagis. Morgonens samtal till Ica i Asmundtorp får avgöra hur kvällen slutar. Aningen blir det Kristianstad med bil och släp, om inte, så blir det bio i Malmö med Emelie.
Vi får väl se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar