onsdag 20 juni 2012

Hemma igen efter tävling i Lähden!

Då var en tävling till struken och avklarad. Med lite otur i veterinären med en av hästarna och med en välidgt nära vältning i maraton så tog vi oss i alla fall igenom tävling, och kom hem som vi skulle. 02.30 kom vi hem i Måndags morse, och det kändes i både knopp och kropp! Efter att ha lastat ut hästarna från bilen, gick vi rätt omgående in och la oss till klockan ringde 08.00 igen för frukost. Packa ut, skura och tvätta allt, köra ett par hästar och fira Hampus i efterskott hanns med den dagen. Sedan blev det bums i säng igen.
Igår fick vi mocka ut och täm böxarna i nya stallet på schemat, så det var bara att sätta igång. 6 boxar tömdes, och hela nya stallet högtrycks tvättades. När vi var klara med det slitiga och blöta jobbet, unnade vi oss alla en glass nere i Åhus på glassbåten. Innan vi körde hem tog vi turen om Karolina och Peter Swärdh för en kopp kaffe! Idag har vi gjort stall, kört häst, högtryckstvättat stora stallet utvändigt, kört weel horse och klippt häcken. Jag tycker nog allt att vi är fantastiskt duktiga!
När arbetet tog slut för dagen på Nytorp, tog jag tåget från Kristianstad till Billeberga, för att fira midsommar här. Nu blir det ett par välförtjänt lediga dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar