lördag 17 december 2011

En massa jobb...

I feel so sexy and free... Eller ja, free i alla fall! Ibland händer det saker som bara gör att man helt plötsligt efter hur många år som helst, bara känner sig fri. Om det är bra eller dåligt, återstår att se... Men min hiss tillframgång verkar inte ha gått i sönder än, så trapporna får vänta helt enkelt.

Nu har det magiska datumet 16 december passerat, vilket innebär att en massa jobb trillat in på schemat. Igår började jag på Bollerup, och kommer att vara här från och till under hela jullovet. Nästa vecka kommer jag tillbringa ett par dagar i Kristianstad, tillsammans med Sune och en bunt hästar som behövs tas hand om. Julhelgen blir på bollerup. Veckan innan nyår blir det Båstad, och efter nyår tillbaka till Bollerup igen till skolan börjar. Så nu kan man åtminstone inte klaga på att man inte har något jobb! Fint!

I Onsdags var jag hemma med pappa och fixade och donade. Käkade räksallad från asmundstorps pizzeria, och sedan var den dagen slut..
Torsdag vaccinerades Sune, vilket gick över förväntan helt smärtfritt, och utan några dödliga kramper, som bara han verkar kunna få! Nejdå, Sune tog sig själv på ansvar och än lever det lilla livet. Efter veterinären åkte vi till Kristianstad där det blev en lite mer juligdag än vad jag haft innan under året. Vi gjorde julskinka och vi klädde granen. Skinkan blev god, och granen klädd, och jätte sné... Men det är väl så det ska vara?! Kvällen avslutades med filmen hur många lingon finns det i världen. Mysig, men oplanderad kväll för min del. Tanken var att jag inte skulle stanna alls...
Igår hanns det med en runda med Danilo, för att sedan köra hit till Bollerup. Vi var klara runt 5 snåret, och efter det körde jag hem till mamma och pappa för att sedan åka vidare i kusinerna i Glumslöv där det bjöds på glöggkväll. Tycker att julstämmningen sakta men säkert börjar kika fram nu!

Klockan 3 börjar vi nu igen. Alla hästar ska in och få mat. När arbetsdagen är slut, stannar jag och en tjej till kvar en stund, och fixar med det sista. Ikväll blir det uppesittarkväll för mig själv i sövde, då Sune är kvar hos sin "husse" i Kristianstad. Men det går väl lika bra det.
Imorgon är jag här på bollerup igen, men åker till Kristianstad och till Sune när arbetsdagendagen är slut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar