onsdag 29 april 2009

Tiden rinner iväg!

Man vet inte riktigt var den tar vägen!, Man tycker att man har så mycket tid, men i självaste verket så hinner man med knappt någonting.
Vi var på Landslagsträning förra vecka, torsdag- Fredag. Gick bra! Elin (gotland) var med och jobbade på bra. Trevligt faktiskt. Funkade bra.
När Fredagen tog slut så körde jag hem till föräldrarna i Billeberga för att ta lite semester fram till Söndagen. Då kom Ida, Axel och Mats och åt middag med mig och familjen. Tillbaka till Kristianstad igen!
Sen denna veckan har det rullat på som vanligt. Axel har jobbat igår och idag, så jag har fixat och donat och kört lite hästar här hemma. Nu har vi precis ätit middag och blivit färdiga i stallen, så det blir att skriva klart här, kolla upp lite saker på datan och pang bom upp i sängen. Är lagom trött nu.
Imorgon ska vi köra alla hästar, sen på kvällen blir det att åka till Uppmanna till Frasse och umgås med massa trevliga människor :). På Fredag är det treäning för Axel med spannet i Åstorp, då tar vi ekipaget dit, och på kvällen om jag orkar blir det Karlshamn för att träffa gamla klasskompisar från Bollerup.
Lördag blir det bröllop, söndag packa, Måndag kommer Kicki, Tisdag packa det sista och packa ut allt i lastbilen, Onsdag åker vi till Danmark och är där till Sändag och tävlar!!!!
Fullpackadade två veckor alltså!!!

-Milow- Ayo Technology

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar