torsdag 5 maj 2011

Födelsedagskalas.


... Eller inte riktigt, men det blir i alla fall fin middag ikväll på HotellÖresund med familjen, med klänningar och allt. Så då kan vi ju låtsas att vi firar den bästa som fyller år idag! Nämligen Danilo :).

Dagis om en liten stund, skräpplockar dag idag! Kul, utanför förnstert ser det ut att komma en del regn! Blir att ta med regnkläder verkar det som! Klockan 3 kör jag tillbaka till Billeberga igen för att renovera om mig till en lite finare Christine, en Christine som inte så många är van att se mig! Med det blir finklänning och fin skor, med massa smink. Håret är fortfarande en olöst gåta hur jag ska göra med det. Men det kan väl inte vara så svårt? Duscha, föna, kamma, och vips!, så är det färdigt! Kanske lite vax också...

Sunes dag kommer att spenderas med mamma och pappa och alla schäfrar på hundklubben. Mycket lek, och mycket godis av människor som tycker han är söt! Sune tycker nog sitt liv är ganska toppen trots allt. Men slår det Kristianstad tror vi? Man vet inte. Bara Sune!
Hans blodprov gick bra igår i alla fall, och han överlevde!! Jag är lika glad varje dag vi går och lägger sig att han faktiskt lever. Man vet ju aldrig, med den lilla hunden ska man aldrig förvänta sig för mycket av! Nu återstår det bara 10 dagars väntan, och sen får vi den slutgiltliga domen ifall Sune får sitt pass eller inte, eller i fall han måste ta om en rabiesspruta. Men vi håller tummarna, och att han får sitt pass inom 14 dagar :).

Dax att bre en frukostbulle, men bara en, måste ju tänka på att kunna komma i groomkläderna ;) Sen borstning av tanden, och iväg mot dagis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar