fredag 27 maj 2011

Kalasstrumporna är ner packade.

Sitter här vid frukost bordet och äter min havregrynsgröt i vanlig ordning och tittar ut genom förnsret och upptäcker regn. Det får bli bilen idag igen till dagis. Sara (min cykel) har fått vila nu ett tag, vilket för mig inte är så positivt som det kanske är för henne.
Men två packet olika halstabletter, och en karta mucuangin i behåll har min förkylning inte alls blibit bättre faktiskt. Jag suger halstabletter flera timmar om dygnet, och snyter mig så att näsan snart kommer demostrera och skrika: låt mig va! Med denna envisa förkylning som inte verkar vilja ge sig i första taget, är det inte direkt så att man ser framemot att åka på tävling en hel vecka. MEN! Skam den som ger sig, så jag och min förkylning fortsätter brottas om vem som kommer vinna matchen- förkyld eller inte.

Dagis igår, Carolin och Pyret kom och hälsade på med en påse chokladbullar att bjuda mig och moster Malin på.
När jag kom hem packade jag till Ungern, och det blev en hel del kläder... Eftersomatt jag är den personen som absolut inte vill frysa, och jag inte vet vad det är för väder i ungern, så fick jag packa ner 7 par jeans, men även 7 par shorts. Likadant med tröjor, det blev t-shirts, linnen, tjocktröjor, piketröjor... En hel del kläder helt enkelt. Även kalasstrumporna fick den sista platsen i väskan, blev lite smått inspirerad av Johanna som hade det i Danmark, så även dem är ner packade.

Nu: borsta tänderna och bege sig iväg till Landskrona, sen: hem och hämta all packning och byta om för att efter det köra till Kristianstad. För på Måndag åker vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar