fredag 13 januari 2012

Skorpionen

Dagshoroskop - fredag 13 januari

Det är en bra dag att odla ditt nätverk, även om kommunikationen med syskon eller grannar kan kärva lite. Ha tålamod och ge dig inte in i några längre diskussioner.


Veckohoroskop - vecka 02

Hur stora ansträngningar du än har gjort på sistone kan det lätt kännas som om ingenting har hänt. Denna veckan börjar det dock att röra på sig, när en mycket gynnsam utveckling förbättrar för dig på områden som rör kommunikation, och också får de ansträngningar du har gjort för att knyta dig närmare an till olika grupper att kännas som om de har varit mödan värda. Detta är en extremt bra period för samarbetsprojekt som rör utbildning eller nätverk, och din förmåga att planera och organisera saker kan verkligen vara till stor nytta för många människor.

De människor du får att göra med nu är mycket seriösa och effektiva, något som snabbt leder till högst påtagliga resultat. I kärlek ser utvecklingen mycket, mycket lovande ut.

Månadshoroskop - januari 2012

Januari 2012 är en viktig månad för dig, eftersom Skorpionens planet - Mars - vänder retrograd den 24:e. Detta innebär att den kommer att gå tillbaka över områden den nyligen passerat under ett antal månader och inte lämna Jungfruns tecken förrän tidigt i juli. I samband med det kommer du att behöva fokusera på en central och ännu så länge ouppklarad angelägenhet under de närmaste sex månaderna.

Du måste vara beredd på att processen drar ut på tiden och att det förekommer många dröjsmål, även om framgången förr eller senare blir ett faktum. Fokus ligger till stor del på sociala relationer, vänner och grupper. Medan en nära vän kan ta upp mycket av din tid, så är det allra viktigaste hur grupper du är engagerad i organiseras.

Du kan göra mycket för att hjälpa människor och se till att den organisatoriska strukturen fungerar effektivt. Det som vid ett första påseende kan se ut som en enkel match kommer att visa sig vara långt mer komplext och tidsödande, men det finns också en anledning till det. Är du singel är det faktiskt inte omöjligt att känslorna till någon i vänkretsen hettar till, även om det först kan verka mer som en dröm än som verklighet.

Mars månad kommer att visa sig vara gynnsam för såväl kärlek som pengar, och du får en andra chans att fånga något som du tidigare låtit glida mellan fingrarna. Planerar du att skaffa barn är den tidiga delen av 2012 ett bra tillfälle att göra slag i saken.

1 kommentar:

  1. Det där kändes inte som något horoskop som passade in på mig.. Men för så gäller det bara att ha tålamod!! Ge inte upp. Kan några gå på sko knytar kurs i 8 år så kan du ha lite is i magen :-)

    SvaraRadera