måndag 23 mars 2009

07.00

...ringde klockan idag. Skönt med lite sovmorgon faktiskt. Var så fruktanstvärt trött igår. Men idag blev det nya tag och jag har hunnit med en hel del. Hästarna som har varit iväg har fått en väl förtjänt vila. Var Bengan och Demi som fick springa lite. En häst har åkt hem, och en häst kom. Full rulle på inkörningarna här :), kul!
Är inne på Flyinges hemsida nu och kollar in det här med stipendiet. Vill jag, eller vill jag inte!?
- Svårt! är ganska många tankar som snurrar i huvudet för tillfället.
Imorgon blir det en utflykt till Ängelholm med Anna Olin :), trevligt. Sen på Onsdag blir det hovslagaren nästan hela dagen. 5 hästar ska skos, det tar en timme med varje, och med en början klockan 09.30, och där emellan är det lunch... Lite små drygt, men hovis är ganska trevlig, och bjuder oftast på fika :), sånt jag uppskattar!
Blev jätte besviken idag när jag slog på tvn klockan 20, och förväntade mig att få se Simon&Tomas. Men icke!, Nytt läge visas det då!- Dåligt. Lagade faktiskt mat idag. Jag är så himla fantastisk. Fick ju inte MVG i hemkunskap för inget ;) Funderar på om jag ska socialisera mig lite med dem andra två... Får nog bli så, fram tills det är dax att nattfodra. Sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon så man kan förbereda inför vår lilla utflykt :)

A camp, - stronger than Jesus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar