söndag 29 mars 2009

Billeberga 6750

Gud vad vi är fantastiska!

Har varit hemma hos familjen och hjälpt till att bygga hagar i Billeberga i helgen. Och visst, vi fick allt klart! Mycket bra. Fick låna en jätte bra maskin som borrar hål i marken så att det bara är att sätta ner stolpen och slå ett par slag. Mycket smidigare än spett! Den levde sitt eget liv ett tag, men med vår fixar mamma så fixade det sig igen... Så efter några runder till Granngården i Eslöv, och efter mycket skratt och lera under skorna, så blev trots allt hagarna klara. Annars hade man kunnat säga: vi hade i alla fall tur med vädert!



Annars idag har det varit full gång på gården med att motionera hästar. Jag hann med att putsa och fixa lite till imorgon eftersom att det bär av till Åstorp för träning, och dem andra hann fixa med lastbilen. Man hinner faktiskt med en del ändå, fast att man inte tror det under dagens gång. Men jag känner mig ganska nöjd som det är.

Har precis ätit nu, och ska faxa lite här på datan. Sen blir det att godnatta hästarna för att sedan duscha av sig lite, och sen lägga sig. Miste ju en timme i natt, så man får ju försöka ta igen den :)



-I don't wanna be the girl that has to fill the silence...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar